Harrasteryhmä

Muodostelmaluistelun harrasteryhmä aloittaa toiminnan tammikuussa 2020! Ryhmä on tarkoitettu kaikille yli 10-vuotiaille luisteluharrastuksesta kiinnostuneille. Ryhmä on mukana Matala Kynnys -toiminnassa viikot 3-9, joten käynnit ovat ilmaisia kaikille. Tämän jälkeen ryhmän toiminta jatkuu keväälle, jolloin maksu on 30 € kuukaudessa. 

Ryhmässä pääsee harjoittelemaan luistelun saloja omalla taitotasolla ja oppimaan uutta. Harjoitukset alkavat 25.1.2020 ja ne ovat aina lauantaisin klo 11.45-12.30 Mehtimäen harjoitushalli 1:ssä. 

Ilmoittautuminen Matala Kynnys -vuoroille tästä.


Lisätietoja sähköpostitse harrasteryhmat.joka@gmail.com

Ryhmän toimintaan on saatu Opetus- ja kulttuuttuuriministeriön seuratukea.

Ilmoittautuminen harrasteryhmään

Ilmoittautuessasi rekisteröidyt ensin Hoika-palveluun. Käytä tähän luistelijan tietoja ja valitse rooliksi 'luistelukoululainen'. Tämän jälkeen Hoika luo sinulle salasanan, jolla pääset kirjautumaan sisään. Kirjautumisen jälkeen pääset ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään vasemmalta kohdasta Ilmoittautuminen. Valitse Harrasteryhmä ja hyväksy maksu. Maksun summa 0 euroa, joten laskua ei lähetetä. Hoidamme kuukausilaskutuksen edelleen sähköpostitse.

Rekisteröidy Hoikaan tästä.

Huom! Hankimme kaikille luistelukoululaisille vakuutuksellisen luistelukoululisenssin. Jotta voimme hankkia lisenssin, tulee luistelijan henkilötunnus antaa ilmoittautumisen yhteydessä. Muistathan myös pitää yhteystiedot ajantasalla!