Soveltava luistelu

Soveltavan luistelun ryhmä on tarkoitettu 3-12-vuotiaille lapsille, joilla on vamman, sairauden tai toimintakyvyn rajoitteen vuoksi vaikeaa osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan. Ryhmään voi osallistua oman vanhemman tai avustajan kanssa. Sovellettujen harjoitteiden avulla tuetaan lasten motoriikan kehittymistä niin tasapainon, koordinaation kuin ketteryydenkin osalta, ryhmässä toimimisen taitojen kehittymistä unohtamatta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa sunnuntaisin.
Ryhmän hinta on 110 € / lukukausi. Lisäksi veloitamme seuran jäsenmaksun 15 € / vuosi. 

Ryhmä harjoittelee lauantaisin 9.15-10.00


LISÄTIETOJA

Lisätietoja antavat luistelukouluvastaavat Iida-Lotta Sutinen ja Inka Mäkinen. 
sähköposti: luistelukoulu.joka@gmail.com



Ilmoittautuminen luistelukouluun

Luistelukouluryhmien toiminta on jaettu kevät- ja syyslukukausiin. Mukaan toimintaan voi kuitenkin tulla milloin tahansa, myös kesken lukukauden. Luistelukoulussa sopiva ryhmä määrittyy aina lapsen iän, osaamisen ja innokkuuden kautta. Jos siis epäröit, mihin ryhmään lapsesi kuuluu, voit kysyä meiltä tai yksinkertaisesti tuoda lapsenne teidän mielestänne oikeaan ryhmään. Mikäli valinta ei osu nappiin ekalla kerralla, me ohjaamme teidät oikeaan ryhmään.

Ilmoittautuessasi rekisteröidyt ensin Hoika-palveluun. Käytä tähän luistelijan tietoja ja valitse rooliksi 'luistelukoululainen'. Tämän jälkeen Hoika luo sinulle salasanan, jolla pääset kirjautumaan sisään. Kirjautumisen jälkeen pääset ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään vasemmalta kohdasta Ilmoittautuminen. Valitse Luistelukoulu ja hyväksy maksu.

Rekisteröidy Hoikaan tästä.

Huom! Hankimme kaikille luistelukoululaisille vakuutuksellisen luistelukoululisenssin. Jotta voimme hankkia lisenssin, tulee luistelijan henkilötunnus antaa ilmoittautumisen yhteydessä. Muistathan myös pitää yhteystiedot ajantasalla!