Avoin työpaikka: Haemme muodostelmaluisteluvalmentajia

15.2.2021

Joensuun Kataja hakee muodostelmaluisteluvalmentajia

Muodostelmaluistelujaostossamme on nyt tarjolla tehtäviä sekä kokoaikaisesta että osa-aikaisesta valmennustyöstä kiinnostuneille, paljon kokemusta omaaville sekä vasta aloitteleville. Tehtävät ovat pääasiassa toistaiseksi voimassa olevia, mutta täytetään aluksi kauden 2021-2022 ajaksi. 

Jaostossamme toimii tällä hetkellä muodostelmaluistelun kehitysryhmä ja viisi kilpailevaa joukkuetta: tulokkaat, minorit, SM-noviisit, kansalliset juniorit ja seniorit. Luistelukoulu ja harrasteryhmät toteutetaan yheistyössä Taitoluistelujaoston kanssa. Luistelijoita ryhmissämme on yhteensä noin 170.  

Tavoitteenamme on luoda hyvät edellytykset harrastaa muodostelmaluistelua Joensuun seudulla lapsuudesta aikuisuuteen. Teemme lajia tunnetuksi ja vahvistamme roolia alueemme liikuttajana.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen työn mukaansatempaavassa työympäristössä
  • Erinomaiset valmennusolosuhteet ja innostuneet & oppimishaluiset luistelijat
  • Mahdollisuuden kehittää yhteistyössä toimintaa kohti lajissa menestyvää kilpaurheiluseuraa
  • Mielenkiintoisen näköalapaikan Joensuun seudun urheiluseuratoimintaan

Edellytämme kaikkiin tehtäviin vahvaa muodostelmaluisteluosaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä innostaa ja motivoida luistelijoita, mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin sekä halua sitoutua jaoston tavoitteisiin. Kokoaikaisen valmentajan tehtäviin edellytämme lisäksi merkittävää valmennuskokemusta sekä vähintään STLL:n II-tason valmentajatutkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta.

Eduksi katsotaan tehtävään soveltuvat koulutukset ja aiemmat näytöt kilpailevien joukkueiden menestyksekkäästä valmentamisesta.

Räätälöimme valmennustehtävät jokaiselle valitulle erikseen oman kokemuksen, osaamisen ja vahvuuksien mukaisesti.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV viimeistään 28.2.2021 jaoston puheenjohtajalle osoitteeseen minjavenejarvi.joka@gmail.com.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä edellyttää, että tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Ote on asianomaisen itsensä hankittava.

Lisätietoja tehtävästä:

Muodostelmaluistelujaoston puheenjohtaja Minja Venejärvi, p. 050 539 1021, minjavenejarvi.joka@gmail.com

Joensuun Kataja ry:n johtokunta, Kirsi Vallius-Leinonen, p. 050 404 6497, kirsivallius.joka@gmail.com   

Lisätietoja jaoston toiminnasta: