Luistelukouluinfo


Luistelukouluryhmät

Luistelukoulussa valmentajat jakavat luistelijat ryhmiin iän ja taitotason mukaisesti.


Luistelukoulusta luistelijat voivat jatkaa harrastusta muodostelmaluistelun kehitysryhmään Mini Kristallit tai taitoluistelun kehitysryhmään Pikkutähdet. Valmentajat seuraavat luistelijoiden kehitystä kauden aikana ja suosittelevat siirtymistä kehitysryhmiin. Luistelijalla on mahdollisuus käydä testaamassa molempia kehitysryhmiä ennen lopullista päätöstä ryhmään siirtymisestä.


Lisätietoja Mini Kristalleista  / Lisätietoja Pikkutähdistä


Maksut

Luistelukoulun maksut ovat seuraavat:

- 1 krt/vko -ryhmät (maanantaisin tai lauantaisin): 25 e/kk 

- 2 krt/vko ryhmät (maanantaisin ja lauantaisin):  35 e/kk

Lisäksi veloitamme seuran jäsenmaksun  30 € / vuosi. 

Luistelukouluvakuutus

Vakuutamme kaikki luistelukoululaiset Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoululisenssillä. Tätä varten tarvitsemme ilmoittautumisen yhteydessä luistelijan nimen, henkilötunnuksen ja osoitteen. Vakuutus kattaa harjoituksissa sattuneet tapaturmat. Harjoituksiin ei voi osallistua ilman voimassa olevaa lisenssiä. Vanhempien on tärkeää pitää huolta siitä, että luistelijan yhteystiedot ovat ajantasalla. Lisätietoja vakuutuksesta ja toimintaohjeet tapaturman sattuessa, löydät Taitoluisteluliiton sivuilta.


Luistelun lopettaminen kesken kauden

Ilmoitus lopettamisesta ennen kuun 15. päivää, veloitetaan ko. kuukauden kuukausimaksu. Ilmoitus lopettamisesta 15. päivän jälkeen, veloitetaan vielä seuraava kuukausi.  Ilmoituksen lopettamisesta tulee laittaa osoitteeseen luistelukoulu@joensuunkataja.fi