Luistelukouluinfo

Harjoitusajat

Luistelukoulu
maanantai klo 17.15-18.00 jää
lauantai klo 9.15-10.00 jää ja 10.15-10.45 jumppa
Luistelukouluryhmät

Luistelukoulussa valmentajat jakavat luistelijat ryhmiin iän ja taitotason mukaisesti.

SALAMAT: on suunnattu noin 4-10-vuotiaille pojille, jotka haluavat kartuttaa luisteluosaamistaan. Ryhmässä on enemmän pojille suunnattuja vauhdikkaita harjoitteita. Tarpeen mukaan ryhmä jaetaan iän mukaan pienempiin osiin. Salamat harjoittelevat kerran tai kahdesti viikossa maanantaisin ja lauantaisin.

Luistelukoulusta luistelijat voivat jatkaa harrastusta muodostelmaluistelun kehitysryhmään Mini Kristallit tai taitoluistelun kehitysryhmään Pikkutähdet. Valmentajat seuraavat luistelijoiden kehitystä kauden aikana ja suosittelevat siirtymistä kehitysryhmiin. Luistelijalla on mahdollisuus käydä testaamassa molempia kehitysryhmiä ennen lopullista päätöstä ryhmään siirtymisestä.

Lisätietoja Mini Kristalleista / Lisätietoja Pikkutähdistä
Maksut

Luistelukoulun maksut ovat seuraavat:

- 1 krt/vko -ryhmät (maanantaisin tai lauantaisin): 110 € / lukukausi

- 2 krt/vko ryhmät (maanantaisin ja lauantaisin): 170 € / lukukausi

Lisäksi veloitamme seuran jäsenmaksun 15 € / vuosi. 
Luistelukouluvakuutus

Vakuutamme kaikki luistelukoululaiset Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoululisenssillä. Tätä varten tarvitsemme ilmoittautumisen yhteydessä luistelijan nimen, henkilötunnuksen ja osoitteen. Vakuutus kattaa harjoituksissa sattuneet tapaturmat. Vanhempien on tärkeää pitää huolta siitä, että luistelijan yhteystiedot ovat ajantasalla. Lisätietoja vakuutuksesta ja toimintaohjeet tapaturman sattuessa, löydät Taitoluisteluliiton sivuilta.