Luistelukoulu

Luistelukoulumaskotti Mimmi-pupu Tekijät: Laura Ronkainen ja Tiina Nevalainen


Luistelukoulu on paikka, josta luisteluharrastus aloitetaan. Luistelukouluun ovat tervetulleita kaikki yli 3-vuotiaat tytöt ja pojat taitotasoon katsomatta. Luistelukoulussa opitaan luistelun perusteet aloittaen pystyssä pysymisestä, nousemisesta ja etenemisestä. Monipuoliset ja mielekkäät harjoitteet sisältävät luistelemisen perusteiden opettelua hauskanpitoa unohtamatta!  Luistelutaidon edetessä siirrytään jatkuvasti vaativampiin harjoitteisiin. Suomen Taitoluisteluliiton kouluttamat ammattitaitoiset valmentajamme sekä innokkaat ja iloiset ohjaajamme pitävät huolen siitä, että jokainen lapsi saa taitotasonsa mukaista henkilökohtaista opetusta.

Luistelukoulussa voi käydä 1 kertaa viikossa maanantaisin tai lauantaisin tai 2 kertaa viikossa maanantaisin ja lauantaisin. 


Ilmoittautuminen luistelukouluryhmiin ja Salamat -ryhmään alla olevien linkkien kautta:

Luistelukoulu jatkuu elo-syyskuun vaihteessa!

Luistelukoulu ja Salamat 1 x vk MA

Luistelukoulu ja Salamat 1 x vk LA 

Luistelukoulua ja Salamat 2 x vk MA ja LA 


Tästä pääsee rekisteröitymään myClubiin:

Rekisteröidy myClubiin tästä


Huom! Hankimme kaikille luistelukoululaisille vakuutuksellisen luistelukoululisenssin. Jotta voimme hankkia lisenssin, tulee luistelijan henkilötunnus antaa ilmoittautumisen yhteydessä. Harjoituksiin ei voi osallistua ilman voimassa olevaa lisenssiä. 

Muistathan myös pitää yhteystiedot ajantasalla!


Harjoitusajat:

Maanantaisin klo 17.15 - 18.00 , harjoitushalli 2

Lauantaisin klo 9.15 - 10.00, harjoitushalli 1

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Hinnat:

Luistelukoulu 1 x vk, 25 e/kk

Luistelukoulu 2 x vk, 35 e /kk


LISÄTIETOJA

Lisätietoja antaa luistelukouluvastaava 
sähköposti: luistelukoulu@joensuunkataja.fi


lmoittautuminen luistelukouluun

Luistelukouluryhmien toiminta on jaettu kevät- ja syyslukukausiin. Mukaan toimintaan voi kuitenkin tulla milloin tahansa, myös kesken lukukauden. Luistelukoulussa sopiva ryhmä määrittyy aina lapsen iän, osaamisen ja innokkuuden kautta. Jos siis epäröit, mihin ryhmään lapsesi kuuluu, voit kysyä meiltä tai yksinkertaisesti tuoda lapsenne teidän mielestänne oikeaan ryhmään. Mikäli valinta ei osu nappiin ekalla kerralla, me ohjaamme teidät oikeaan ryhmään.


Luistelun lopettaminen kesken kauden

Ilmoitus lopettamisesta ennen kuun 15. päivää, veloitetaan ko. kuukauden kuukausimaksu. Ilmoitus lopettamisesta 15. päivän jälkeen, veloitetaan vielä seuraava kuukausi.  Ilmoituksen lopettamisesta tulee laittaa osoitteeseen luistelukoulu@joensuunkataja.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠