Aikuisten luisteluryhmä

Aikuisten luisteluryhmässä harjoitellaan kerran viikossa positiivisella ja rennolla asenteella. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki innokkaat, ikään, sukupuoleen ja taitotasoon katsomatta. Aikuisten luistelutunneilla harjoitellaan luistelun perusteita aivan alkeista lähtien. Aiempaa kokemusta luisteluharrastuksesta ei siis tarvita! Perusluistelun harjoittelun lisäksi aikuisten luisteluryhmässä tutustutaan helppoihin askeleisiin, liukuihin, piruetteihin, hyppyihin ja muodostelmaluistelun perusteisiin. Tervetuloa mukaan! 

Aikuisten ryhmä tauolla koronarajoitusten vuoksi.   

Toimintamaksu: 140 €/lukukausi. Ryhmän minimikoko 10 hlöä. Aikuisia valmentaa Iida-Lotta Sutinen.


HUOM! Aikuisluistelijoiden tulee hankkia itse Suomen Taitoluisteluliiton luistelupassi. Passin voi hankkia Hoika-palvelusta. Sopiva passi on harrasteluistelupassi. Ne joilla on oma luistelun kattava tapaturmavakuutus hankkivat vakuutuksettoman passin (25 €), tarkistathan oman vakuutusesi kattavuuden ennen lisenssin ostoa. Mikäli omaa vakuutusta ei ole, tulee hankkia harrasteluistelupassi Sporttiturva-tapaturmavakuutuksella (55 €). Lisenssi on voimassa syys- ja kevätkauden. Lisätietoja lisensseistä STLL:n sivuiltaLisätietoja ryhmästä:  
Aikuisten luisteluryhmän vastuuvalmentaja Iida-Lotta Sutinen
sähköposti: harrasteryhmat.joka@gmail.com


Ilmoittautuminen aikuisten luisteluryhmään

Ilmoittautuessasi rekisteröidyt ensin Hoika-palveluun. Käytä tähän luistelijan tietoja, ja valitse rooliksi 'luistelukoululainen' (myös aikuiset). Tämän jälkeen Hoika luo sinulle salasanan, jolla pääset kirjautumaan sisään. Kirjautumisen jälkeen pääset ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään vasemmalta kohdasta Ilmoittautuminen. Valitse Aikuisten luisteluryhmä ja hyväksy maksu. Maksun summa 0 euroa, joten laskua ei lähetetä. Hoidamme kuukausilaskutuksen edelleen sähköpostitse. Muistathan pitää yhteystietosi ajantasalla! Hoikan kautta saat ostettua myös Suomen Taitoluisteluliiton lisenssin. 

Rekisteröidy Hoikaan tästä.