Harrasteluistelu

Luistelun harrastaminen on mahdollista myös ilman kilpailullisia tavoitteita! Joensuun Katajan luistelujaostot tarjoavat mahdollisuuden luisteluharrastukseen kaikenikäisille. 


Luistelukoulun ryhmät jatkuvat elo-syyskuun vaihteessa!


Harrasteryhmät:

Luistelukoulu on tarkoitettu 3-8-vuotiaille luistelemaan opetteleville lapsille.

Lapsi-vanhempi -luistelukoulu on tarkoitettu 2-6-vuotiaille lapsille. Lapset ja vanhemmat pääsevät jäälle yhtä aikaa. Ryhmä soveltuu erityisesti niille lapsille, jotka haluavat harjoitella oman tutun huoltajan kanssa. Tästä ryhmästä on helppo siirtyä muihin luistelukouluryhmiimme tai kehitysryhmään. Aikuisille on myös oma matalan kynnyksen ryhmä, jossa jatkaa luisteluharrastusta.

Salamat on suunnattu noin 4-10 vuotiaille pojille, jotka haluavat kartuttaa luisteluosaamistaan. Ryhmässä on enemmän pojille suunnattuja vauhdikkaita harjoitteita. Tarpeen mukaan ryhmä jaetaan iän mukaan pienempiin osiin. Salamat harjoittelevat kerran tai kahdesti viikossa maanantaisin ja torstaisin.

Koululaisryhmä on tarkoitettu yli 10-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa luistelua ilman kilpailullisia tavoitteita. 

Aikuisten luisteluryhmä on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille lähtötasosta riippumatta. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelutaitoja ja muodostelmaluistelun elementtejä rennolla asenteella. 

Tekniikkatunti on tarkoitettu aiemmin muodostelmaluistelua harrastaneille. Tekniikkatunnilla harjoitellaan niin kaaria, käännöksiä, hyppyjä piruetteja kuin myös muodostelman elementtejä.

Muodostelmaluistelun kehitysryhmä Mini Kristallit on tarkoitettu luistelun perusteet jo osaaville n. 6-10-vuotiaille lapsille. Lisätietoa Mini Kristalleista  täältä.


Ilmoittautuminen ryhmiin:

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu myClub -jäsenpalvelun kautta. Jokaisen harrasteryhmän sivulta löydät suoran linkin ilmoittautumissivulle. 

Ilmoittautumisen yhteydessä täytä jäsenen tiedot.  Ilmoittautumisen jälkeen luo myClub-tunnus, jotta pääset kirjautumaan myClubiin. Jos sinulla on jo myClub-tunnus, kirjaudu sisään ja liitä jäsentili tunnukseesi.

Harrasteryhmien toiminta on jaettu kevät- ja syyslukukausiin. Mukaan toimintaan voi kuitenkin tulla milloin tahansa, myös kesken lukukauden. 

Luistelukoulussa sopiva ryhmä määrittyy aina lapsen iän, osaamisen ja innokkuuden kautta. Jos siis epäröit, mihin ryhmään lapsesi kuuluu, voit kysyä meiltä tai yksinkertaisesti tuoda lapsenne teidän mielestänne oikeaan ryhmään. Mikäli valinta ei osu nappiin ekalla kerralla, me ohjaamme teidät oikeaan ryhmään.

Rekisteröidy myClubiin tästä


Huom! Hankimme kaikille luistelukoululaisille vakuutuksellisen luistelukoululisenssin. Jotta voimme hankkia lisenssin, tulee luistelijan henkilötunnus antaa ilmoittautumisen yhteydessä. Harjoituksiin ei voi osallistua ilman voimassa olevaa lisenssiä. 

Muistathan myös pitää yhteystiedot ajantasalla!

LISÄTIETOJA
Lisätietoja antavaa luistelukouluvastaava  
sähköposti: luistelukoulu@joensuunkataja.fi


Jaostomme kautta on mahdollista myös lainata varusteita tiistain luistelukoulun tunneille. Lue lisää Luistinlainaamosta