Harrasteluistelu

Luistelun harrastaminen on mahdollista myös ilman kilpailullisia tavoitteita! Joensuun Katajan Muodostelmaluistelijat tarjoavat mahdollisuuden luisteluharrastukseen kaikenikäisille. 

Ryhmät:

Luistelukoulu on tarkoitettu 3-8-vuotiaille luistelemaan opetteleville lapsille.

Lapsi-vanhempi -luistelukoulu on tarkoitettu 2-6-vuotiaille aremmille lapsille yhdessä tutun aikuisen kanssa luistelun opetteluun.

Kehitysryhmä Mini Kristallit on tarkoitettu luistelun perusteet jo osaaville n. 6-10-vuotiaille lapsille.

Koululaisryhmä on tarkoitettu yli 10-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa luistelua ilman kilpailullisia tavoitteita. 

Aikuisten luisteluryhmä on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille.


Ilmoittautuminen luistelukouluun

Luistelukouluryhmien toiminta on jaettu kevät- ja syyslukukausiin. Mukaan toimintaan voi kuitenkin tulla milloin tahansa, myös kesken lukukauden. Luistelukoulussa sopiva ryhmä määrittyy aina lapsen iän, osaamisen ja innokkuuden kautta. Jos siis epäröit, mihin ryhmään lapsesi kuuluu, voit kysyä meiltä tai yksinkertaisesti tuoda lapsenne teidän mielestänne oikeaan ryhmään. Mikäli valinta ei osu nappiin ekalla kerralla, me ohjaamme teidät oikeaan ryhmään.

Ilmoittautuessasi rekisteröidyt ensin Hoika-palveluun. Käytä tähän luistelijan tietoja ja valitse rooliksi 'luistelukoululainen'. Tämän jälkeen Hoika luo sinulle salasanan, jolla pääset kirjautumaan sisään. Kirjautumisen jälkeen pääset ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään vasemmalta kohdasta Ilmoittautuminen. Valitse Luistelukoulu ja hyväksy maksu.

Rekisteröidy Hoikaan tästä.

Huom! Hankimme kaikille luistelukoululaisille vakuutuksellisen luistelukoululisenssin. Jotta voimme hankkia lisenssin, tulee luistelijan henkilötunnus antaa ilmoittautumisen yhteydessä. Muistathan myös pitää yhteystiedot ajantasalla!

LISÄTIETOJA
Lisätietoja antavat luistelukouluvastaavat Iida-Lotta Sutinen ja Inka Mäkinen.
sähköposti: luistelukoulu.joka@gmail.com


⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Jaostomme kautta on mahdollista myös lainata varusteita tiistain luistelukoulun tunneille. Lue lisää Luistinlainaamosta