Koululaisryhmä

Ryhmä on tarkoitettu kaikille yli 10-vuotiaille luisteluharrastuksesta kiinnostuneille. Ryhmässä pääsee harjoittelemaan luistelun saloja omalla taitotasolla ja oppimaan uutta.

Ryhmän hinta on 110 € / lukukausi. Lisäksi veloitamme seuran jäsenmaksun 15 € / vuosi.

Ryhmä harjoittelee maanantaisin 17.15-18.00


LISÄTIETOJA
Lisätietoja antavat luistelukouluvastaavat Iida-Lotta Sutinen ja Inka Mäkinen. 
sähköposti: luistelukoulu.joka@gmail.comIlmoittautuminen ryhmään

Luistelukouluryhmien toiminta on jaettu kevät- ja syyslukukausiin. Mukaan toimintaan voi kuitenkin tulla milloin tahansa, myös kesken lukukauden. Luistelukoulussa sopiva ryhmä määrittyy aina lapsen iän, osaamisen ja innokkuuden kautta. Jos siis epäröit, mihin ryhmään lapsesi kuuluu, voit kysyä meiltä tai yksinkertaisesti tuoda lapsenne teidän mielestänne oikeaan ryhmään. Mikäli valinta ei osu nappiin ekalla kerralla, me ohjaamme teidät oikeaan ryhmään.

Ilmoittautuessasi rekisteröidyt ensin Hoika-palveluun. Käytä tähän luistelijan tietoja ja valitse rooliksi 'luistelukoululainen'. Tämän jälkeen Hoika luo sinulle salasanan, jolla pääset kirjautumaan sisään. Kirjautumisen jälkeen pääset ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään vasemmalta kohdasta Ilmoittautuminen. Valitse Luistelukoulu ja hyväksy maksu.


Rekisteröidy Hoikaan tästä.

Huom! Hankimme kaikille luistelukoululaisille vakuutuksellisen luistelukoululisenssin. Jotta voimme hankkia lisenssin, tulee luistelijan henkilötunnus antaa ilmoittautumisen yhteydessä. Muistathan myös pitää yhteystiedot ajantasalla!