Lapsi-vanhempi -luistelukoulu

Lapsi-vanhempi-ryhmässä lapset ja vanhemmat pääsevät jäälle yhtä aikaa. Ryhmä soveltuu erityisesti niille lapsille, jotka haluavat harjoitella oman tutun huoltajan kanssa. Tästä ryhmästä on helppo siirtyä muihin luistelukouluryhmiimme tai kehitysryhmään. Aikuisille on myös oma matalan kynnyksen ryhmä, jossa jatkaa luisteluharrastusta.


Ilmoittautuminen Lapsi-vanhempi-ryhmään alla olevan linkin kautta:

Ryhmä jatkuu elo-syyskuun vaihteessa.


Tästä pääsee rekisteröitymään myClubiin:

Rekisteröidy myClubiin tästä


Ryhmä harjoittelee:

Lauantaisin klo 9.15 - 10.00, harjoitushalli 1


Hinta:

Ryhmän hinta on 25 €/kk. 

Lisäksi veloitamme seuran jäsenmaksun 30 €/vuosi. 


Huom! Hankimme kaikille luistelukoululaisille vakuutuksellisen luistelukoululisenssin. Jotta voimme hankkia lisenssin, tulee luistelijan henkilötunnus antaa ilmoittautumisen yhteydessä. Harjoituksiin ei voi osallistua ilman voimassa olevaa lisenssiä. 

Muistathan myös pitää yhteystiedot ajantasalla!


LISÄTIETOJA
Lisätietoja antaa luistelukouluvastaava 
sähköposti: luistelukoulu@joensuunkataja.fi


Luistelukouluryhmien toiminta on jaettu kevät- ja syyslukukausiin. Mukaan toimintaan voi kuitenkin tulla milloin tahansa, myös kesken lukukauden. Luistelukoulussa sopiva ryhmä määrittyy aina lapsen iän, osaamisen ja innokkuuden kautta. Jos siis epäröit, mihin ryhmään lapsesi kuuluu, voit kysyä meiltä tai yksinkertaisesti tuoda lapsenne teidän mielestänne oikeaan ryhmään. Mikäli valinta ei osu nappiin ekalla kerralla, me ohjaamme teidät oikeaan ryhmään.