Lapsi-vanhempi -luistelukoulu

Lapsi-vanhempi-ryhmässä lapset ja vanhemmat pääsevät jäälle yhtä aikaa. Ryhmä soveltuu erityisesti niille lapsille, jotka haluavat harjoitella oman tutun huoltajan kanssa. Tästä ryhmästä on helppo siirtyä muihin luistelukouluryhmiimme tai kehitysryhmään. Aikuisille on myös oma matalan kynnyksen ryhmä, jossa jatkaa luisteluharrastusta.

Ryhmän hinta on 110 €/lukukausi. Lisäksi veloitamme seuran jäsenmaksun 15 €/vuosi. 

Ryhmä harjoittelee 


LISÄTIETOJA
Lisätietoja antavat luistelukouluvastaava Joanna Ahteela.
sähköposti: joanna.ahteela@joensuunkataja.fi


Ilmoittautuminen luistelukouluun

Luistelukouluryhmien toiminta on jaettu kevät- ja syyslukukausiin. Mukaan toimintaan voi kuitenkin tulla milloin tahansa, myös kesken lukukauden. Luistelukoulussa sopiva ryhmä määrittyy aina lapsen iän, osaamisen ja innokkuuden kautta. Jos siis epäröit, mihin ryhmään lapsesi kuuluu, voit kysyä meiltä tai yksinkertaisesti tuoda lapsenne teidän mielestänne oikeaan ryhmään. Mikäli valinta ei osu nappiin ekalla kerralla, me ohjaamme teidät oikeaan ryhmään.

Ilmoittautuessasi rekisteröidyt ensin Hoika-palveluun. Käytä tähän luistelijan tietoja ja valitse rooliksi 'luistelukoululainen'. Tämän jälkeen Hoika luo sinulle salasanan, jolla pääset kirjautumaan sisään. Kirjautumisen jälkeen pääset ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään vasemmalta kohdasta Ilmoittautuminen. Valitse Luistelukoulu ja hyväksy maksu.

Rekisteröidy Hoikaan tästä.

Huom! Hankimme kaikille luistelukoululaisille vakuutuksellisen luistelukoululisenssin. Jotta voimme hankkia lisenssin, tulee luistelijan henkilötunnus antaa ilmoittautumisen yhteydessä. Muistathan myös pitää yhteystiedot ajantasalla!