Avustushaku vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi on avattu.

4.2.2020

Joensuun kaupunki on myöntänyt Joensuun Kataja ry:lle avustusta vähävaraisten perheiden 7-15 v lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseksi yhteensä 14 210€. Joensuun kaupunki hallinnoi tätä erityisavustusta, joka on haettu Opetus- ja kulttuuriministeriöltä paikallisten urheiluseurojen ja kaupungin yhteistyönä.  Avustuksella on tarkoitus tukea niitä harrastajia, joiden perheillä on syystä tai toisesta haasteita taloudellisesti ja sen vuoksi heikentynyt mahdollisuus osallistua harrastustoimintaan.

Muodostelmaluistelujaoston 7-15 vuotiailla harrastajilla on mahdollista hakea nyt tukea jaoston johtokunnalta ajalle helmi-huhtikuu. Tuki voi olla korkeintaan 50€ /kk/harrastaja ja se myönnetään alennuksena kausimaksuun. Johtokunta tekee avustuspäätökset harkinnanvaraisesti.

Avustusta tulee hakea jaostolta kirjallisesti vapaamuotoisella hakemuksella perusteluineen ja mahdollisine liitteineen 13.2. mennessä. Hakemukset pyydetään lähettämään osoitteeseen joka.muodostelmaluistelu@gmail.com.

Seuraavat tuen hakukierrokset ovat ajalle touko-elokuu sekä syys-joulukuu 2020. Tukea myönnetään niin kauan kuin määrärahaa riittää, kuitenkin enintään joulukuun 2020 loppuun asti.

Lisätietoja allekirjoittaneelta.

Ystävällisin terveisin,

Kirsi Vallius-Leinonen
Puheenjohtaja/Muodostelmaluistelujaosto/Joensuun Kataja ry
puh. +358504046497

Sähköposti: kirsivallius.joka@gmail.comjoka.muodostelmaluistelu@gmail.com http://www.joensuunkataja.fi