Ilmoittautuminen aikuisten luisteluryhmään on alkanut

20.8.2019

Ilmoittautuminen aikuisten luisteluryhmään

Aikuisten luisteluryhmä jatkaa harjoittelua lauantai-iltaisin vaihtuvilla vuoroilla. Mukaan ovat tervetulleita niin uudet kuin jatkavatkin luistelijat ikään ja taitotasoon katsomatta.

Ensimmäiset harjoitukset la 31.8. klo 17.45-18.45.

Lisätietoja antaa ryhmän valmentaja Iida-Lotta Sutinen sähköpostitse: harrasteryhmat.joka@gmail.com

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuessasi rekisteröidyt ensin Hoika-palveluun. Käytä tähän luistelijan tietoja, ja valitse rooliksi 'luistelukoululainen' (myös aikuiset). Tämän jälkeen Hoika luo sinulle salasanan, jolla pääset kirjautumaan sisään. Kirjautumisen jälkeen pääset ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään vasemmalta kohdasta Ilmoittautuminen. Valitse Luistelukoulu ja hyväksy maksu. Maksun summa 0 euroa, joten laskua ei lähetetä. Hoidamme kuukausilaskutuksen edelleen sähköpostitse. Muistathan pitää yhteystietosi ajantasalla! Hoikan kautta saat ostettua myös Suomen Taitoluisteluliiton lisenssin. 

Rekisteröidy Hoikaan tästä.

 

HUOM! Aikuisluistelijoiden tulee hankkia itse Suomen Taitoluisteluliiton luistelupassi. Passin voi hankkia Hoika-palvelusta. Sopiva passi on harrasteluistelupassi. Ne joilla on oma luistelun kattava tapaturmavakuutus hankkivat vakuutuksettoman passin (25 €), tarkistathan oman vakuutusesi kattavuuden ennen lisenssin ostoa. Mikäli omaa vakuutusta ei ole, tulee hankkia harrasteluistelupassi Sporttiturva-tapaturmavakuutuksella (55 €). Lisenssi on voimassa syys- ja kevätkauden. Lisätietoja lisensseistä STLL:n sivuilta