Kaikki jaoston harjoitukset ja tilaisuudet peruttu ke 1.4. asti

13.3.2020

Kaikki muodostelmaluistelujaoston harjoitukset ja tilaisuudet on peruttu ke 1.4. asti. Tämä päätös noudattelee viranomaisten ohjeita ja on kaikille jäähallin käyttäjille sama. Peruminen koskee myös 28.3. kevätjuhlaamme. LisäksiJoensuun Katajan Taitoluistelijoiden Kaunotar ja Hirviö -näytös joudutaan siirtämään. Taitoluistelujaosto tiedottaa uudesta ajankohdasta. 

Johtokunta ja valmentajat jatkavat työskentelyä etäyhteyksin mm. ensi kauden suunnittelun merkeissä. Valmentajat laittavat kilpaileville joukkueille treenisuosituksia omatoimiseen harjoitteluun viikon 12 alussa. 

Johtokunta hoitaa koronatilanteeseen liittyvän viestinnän sekä työntekijöille että harrastajille. Viestimme mahdollisimman pian kaikesta toimintaamme liittyvästä uudesta tiedosta. Harrastajille viestintä tapahtuu Hoikassa. Asiaan liittyvät mahdolliset kyselyt toivotaan jaoston sähköpostiin joka.muodostelmaluistelu@gmail.com

Olemme kaikki tietenkin pahoillamme tästä tilanteesta, mutta yhdessä tehdään nyt kaikkemme, että saamme vältettyä pahimman koronaepidemian Suomessa!