Merja Laakkonen muodostelmaluistelun päävalmentajaksi Joensuun Katajaan

11.3.2021

Jaostomme uusi päävalmentaja Merja Laakkonen aloittaa tehtävässään 15.4.2021. Merja siirtyy seuraamme Espoon Taitoluisteluklubi ry:stä, jossa hän on valmentanut vuodesta 2010 alkaen sekä toiminut viime vuosina myös muodostelmaluistelukoordinaattorina.

Merjan valmennusura alkoi vuonna 1990 Joensuussa. Uransa aikana Merja on valmentanut mm. Joensuun Katajan Les Miracles -joukkuetta, joka voitti junioreiden SM-kultaa vuonna 2008. Katajan ja ETK:n lisäksi Merja on toiminut valmentajana HSK:ssa, koulutuspäällikkönä Suomen Taitoluisteluliitossa ja tehnyt mm. ohjelmien koreografioita Ranskan ja Latvian muodostelmaluistelujoukkueille. Valmennustyön tueksi Merjalla on STLL:n II-tason valmentajakoulutus ja valmentajan erikoisammattitutkinto. 

Merja kuvailee itseään määrätietoiseksi ja joukkueen eteen kaikkensa tekeväksi valmentajaksi. Hänestä on tärkeää, että treeneissä tehdään täysillä, huumoria unohtamatta. Tavoitteiden tulee olla realistiset ja ahkerasti töitä tekemällä saavutettavissa olevia. Merja korostaa, että unelmat ovat tavoitteita pitkällä tähtäimellä.

Toivotamme Merjan lämpimästi tervetulleeksi takaisin Joensuun Katajaan! 

Lisätietoja: joka.muodostelmaluistelu@gmail.com